Høstkunst og eventyrtog

Høsten kommer adjø da sommer takk for sol, takk for lys! Hør nå tuter vinden, stryker deg om kinnen Det er høst, det er høst (Mel: fader jakob)

September er unnagjort, og flere kjekke aktiviteter kan dokumenteres og fortelles om! 

Tigerbarna har benyttet turene og de flotte høstfargene som har komt til å lage flott landart. De har vevet med blader, blomser og greiner og laget en flott "drømmefanger".

Et godt sammarbeid og samspill kreves for å få til et godt resultat. Det er spennende å være på jakt etter naturens egne skatter! 

 

 

Og førskolegruppen var i slutten av september med i Sandnes Kommune sitt Eventyrtog for barnehager, i regi av kulturkontoret. Veldig spennende! Dog litt skuffende at det ikke var ett "skikkelig" tog vi skulle gå inn i... Vi møtte opp på domkirkeplassen, og stilte opp i lang rekke sammen med flere andre barnehager. Alle barnehagebarna og -ansatte var utkledd som ulike eventyr. Vi hadde kledd oss ut som figurene i eventyret om den lille røde høne. Maskene hadde vi laget helt selv. Mens vi gikk i tog var det flere som så på oss, noen av foreldrene våre og mange mange andre barnehagebarn. 

Da vi kom ned til gågaten i sandnes fikk vi boller og sjokolademelk, og fikk se på og høre på en dame og fire jenter som hadde konsert for oss. Det var en spennende dag!