Ung Global 2023 / 2024

Barnas Misjonsprosjekt har fått nytt navn. Det er nå en del av Misjonssambandet ungs konsept: ungGlobal. Dette barnehageåret er prosjektet i Japan.

UngGlobal ønsker gjennom ulike misjonsprosjekter å gi barn og ungdom over hele verden håp om en bedre hverdag og fremtid, og et møte med Jesus.

 

Inntektene til ungGlobal 2023/2024 vil gå til Japan! 

Den lokale evangelisk-lutherske kirka i Japan driver et viktig arbeid blant barn og unge. Gjennom søndagskoler, leirarbeid, ungdomsklubber og engelskundervisning møter de barn og unge hver uke. Misjonssambandet støtter kirkas arbeid, både økonomisk og ved å lønne misjonærer som jobber der. Ved å samle inn penger til ungGlobal Japan 2023/2024 er du med å gi barn og unge i Japan plasser der de blir sett, elsket og får bli kjent med Jesus.  

 

Søndagsskole- og leirarbeid 

Det bor 125 millioner mennesker i Japan. Det er verdens 10 mest befolkede land! Og bare 1,5 % er kristne. Gjennom søndagsskolene og leirarbeid får barn høre at Jesus elsker dem. 

 

Skolegang for misjonærbarn 

Det koster penger å ha misjonærfamilier boende i Japan. For at foreldrene skal kunne bo og arbeide som misjonærer i Japan er det viktig at barna får gå i gode barnehage og skoler. 

 

Engelskundervisning og ungdomsklubb 

Etter skolen får barn komme til engelskundervisning i kirka. Misjonærene underviser og bygger relasjoner. Etter undervisningen inviteres de videre til å bli med på ungdomsklubb. En trygg samlingsplass for barn og unge. Der får de høre om en Gud som elsker dem uansett hva de presterer. 

 

I barnehagen har vi særlig fokus på Japan i oktober og februar, da vi jobber med å bli kjent med landet og kulturen. I oktober har vi kick-start for prosjektet med foreldre-fest hvor vi bl.a. spiser sammen og blir kjent med hverandre og med arbeidet vi gjør og skal jobbe med i barnehagen. I februar har vi foreldrefest hvor barn og foreldre i SU er med og bidrar. Vi spiser middag sammen, barna opptrer og vi samler inn penger til prosjektet. Gjennom året panter vi flasker og gir pengene til prosjektet.